Installerat & Klart

 

Självklart kan vi installera allt vi säljer.

 

Självklart kan vi installera allt vi säljer. En av våra styrkor är att vi erbjuder såväl tjänster som produkter. Oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, kan vi via våra sammarbetspartners, hjälpa dig med installationen också. Och med generösa garantier på såväl produkter som på utfört arbete kan vi försäkra dig om att du är i trygga händer.

 

Alla våra montörer är utbildade i Säker Vatten

 

Säker Vatten är ett regelverk som är framtaget av VVS-branschen. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att både kvaliteten på produkterna och att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt, av certifierade installatörer.

 

Installerat och klart

 

Installerat och klart innebär att du får ett fast pris av oss för byte och installation av produkter. Priset inkluderar utöver installationen även frakten av den nya varan och bortforsling av den gamla. Kostnaden för den nya produkten tillkommer såklart. Läs mer om villkoren för Installerat och Klart här.

 

Spara 100 000 kronor på ROT


Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två delägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad.
 

De flesta av våra drygt 120 medlemsföretag runtom i landet säljer det stora utbud av produkter som presenteras på www.comfort.se. Dessutom har 65 av dem egna butiker med badrumsutställningar där du, förutom kompetent rådgivning, kan hitta inspiration och bekanta dig närmare med produkterna.